Редактор: Юлия Георгиева e-mail: [email protected]кадър бТВЩе направим последен опит за разговор

...
Редактор: Юлия Георгиева e-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bgкадър бТВЩе направим последен опит за разговор
Коментари Харесай

Нинова: Ние си знаем мястото. Не можем да поставяме условия, но можем да търсим диалог

Редактор: Юлия Георгиева 

e-mail: [email protected]

кадър бТВ

Ще създадем финален опит за диалог за сформиране на постоянен кабинет със смислени причини. Какъв ще е крайния резултат - не знам. Разговори ще водим с " Изправи се! Ние идваме ", Демократична България и Има Такъв Народ. Да, чухме разнообразни отзиви последните дни, само че дано опитаме още един път да поговорим с всички, да разбираем за какво би трябвало да има кабинет. Ако не се получи, връщаме мандата и отиваме на избори.

Това разяснява в ефира на бТВ Корнелия Нинова.

Утре 10 часа имаме среща с Демократична България. В сряда - с Има Такъв Народ. Ако реализираме кардинално единодушие за кабинет, ще имаме още една поредност от срещи и тогава към този момент ще приказваме всъщност. Вече имаме кардинална декларация, която е доста добра и съдържателна, само че към този момент би трябвало да приказваме за втори стадий с имена на министър председател и министри. Ние не желаеме да водим подобен диалог преди кардинално единодушие за кабинет. След това ние не желаеме да слагаме подготвени претенденти. Не! Ние си знаем мястото, с 36 депутати, не можем да слагаме условия, само че можем да търсим разговор и съгласие, уточни Нинова. 

До сряда ще чуем останалите сътрудници в Народното събрание и в случай че имаме единодушие за кабинет, към този момент може д а се мисли за министър председател, добави тя. 

 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР